Цялото твърдение, че ние атакуваме 3 март е невярно. Ние

...
Цялото твърдение, че ние атакуваме 3 март е невярно. Ние
Коментари Харесай

Искрен Митев: Цялото твърдение, че ние атакуваме 3 март, е невярно

Цялото изказване, че ние нападаме 3 март е погрешно. Ние не го нападаме, той ще си остане празник. Ще отдаваме респект към хората, които са жертвали живота си в името на свободата на нашата страна. Но това няма нищо общо с желанието ни да създадем народен празник 24 май - като ден, който популяризира може би едно от най-големите достижения на българите - да дадем култура, да дадем книжовност и писменост. Това съобщи Искрен Митев, народен представител от ПП-ДБ в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

" Ние сме пристигнали да слушаме хората. Ако се провежда референдум за това аз ще го поддържа. И ще се съобразя с мнението му, в случай че той успее да събере нужното болшинство ", добави Митев.

Относно войната сред институциите депутатът съобщи мнението си, че когато е писана Конституцията и е планувано устройството на България най-вероятно не е предполагано, че институция, която би трябвало да сплотява българите ще бъде употребена за персонални цели. И добави: " Виждаме, че партиите на омразата в България имат своето място. Аз се запитвам какво може господин Радев да даде на политиката повече от това, което е дал. Той се е провалил като президент, тъй като главната роля на президента е да сплотява. Той несъмнено не го прави, тъй че като един провален президент, по какъв начин може да бъде сполучлив политик оттук насетне. "

" Ще създадем по този начин, че България да бъде една естествена европейска страна, в която когато не ръководи постоянно държавно управление, ръководи постоянното в оставка. А не самолично, без опция за надзор от обществото, президента да назначава хората, които да ръководят ", сподели Митев.

" Проблемите в тази ръководеща " некоалиция " са доста. Моята победа е, че на тази маса на силите, които ръководят България, има място и за " Продължаваме промяната ". Като партия, която съставлява обществото. И от ден на ден хора, ще стават част от българската политика. Аз се веселя, че ние сме част от тази смяна ", уточни депутатът от ПП-ДБ.

На въпроса каква е била ролята на Алексей Петров, с цел да съществува " сглобката ", Митев отговори: " Аз нямам нищо общо с мафиотските кръгове в България. Голямата част от хората, които аз познавам в " Продължаваме промяната " са също такива хора. И опитът към нас да се " пришие " взаимоотношение с мутренските кръгове е доста комичен ".

Когато схванат хората, че всякога когато не ти издадат касова записка и когато парите минават в кеш - улицата им няма да бъде оправена, тогава България ще се оправи. Ние би трябвало да изсветлим българската стопанска система и това е подобен опит. Ще вършим ремонти в закон до момента в който те проработят. Това добави Митев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР