Цяло село Мъдрево, жители на околните и на общинския град

...
Цяло село Мъдрево, жители на околните и на общинския град
Коментари Харесай

Село Мъдрево и околията посрещнаха на площада шампионката Тайбе Юсеин

Цяло село Мъдрево, поданици на близките и на общинския град Кубрат, се събраха на площада, с цел да посрещнат международната шампионка по битка Тайбе Юсеин в родния й дом. При стъпването й в Мъдрево над околията прозвуча националният ни химн, който Тайбе чу и пя на шампионата в Будапеща.

Областният шеф Гюнай Хюсмен сервира букет от рози на младата шампионка и й връчи плакета на регионалния шеф за заслугите й. Губернаторът подари на Тайбе и таблет, с който да снима триумфите си.
 0911-shampion-1  0911-shampion-2  0911-shampion
„ Поздравявам родителите ти за това, че са те възпитали интелигентна, блага и скромна и ти поисквам от сърце славата да не те заслепи. Да си все по този начин упорита, работлива и ученолюбива, тъй като в това се крие триумфът “, обърна се Хюсмен към гордостта на Лудогорието, оповестяват от пресцентъра на администрацията.

Шампионката пък съобщи, че е горда с постигнатия триумф за страната ни и добави: „ Горда съм още, че реализирах триумф и за Мъдрево. Сега цяла България знае къде се намира Мъдрево и кой е международният първенец от Мъдрево. Благодаря ви, че сте тук поради мен “.

Цветя и дарове от цялата околия получи спортната звезда на празника, който проведоха за нея от родното й село и общината в Кубрат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР