Цялата ви енергия е насочена към семейството и дома ви.

...
Цялата ви енергия е насочена към семейството и дома ви.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Водолей

Цялата ви сила е ориентирана към фамилията и дома ви. Именно там се случват някакви промени или просто желаете да бъдете с хората, които обичате. Отделете им внимание, с цел да нямате проблеми, тъй като след това ще се отдадете на лятното въодушевление и може да се наложи да ги пренебрегнете. Възможно е да започнете нова връзка, която да прерасне в нещо съществено.

А другите, които към този момент имат връзка, ще минат на някакъв нов стадий от нея. Освен на любовния фронт, някои от вас може да имат развиване с бизнеспартньора си – той може да ви предложи брилянтни хрумвания, или просто дружно ще измислите нещо ново и ексцентрично. Ще изпитвате потребност да се потвърждавате и моментът е подобаващ да покажете скритите си гении и да предизвикате обратите, които желаете.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР