Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев преминава в Професионалната гимназия

...
Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев преминава в Професионалната гимназия
Коментари Харесай

Тъжна вест помрачи първия учебен ден: Почина емблематичният директор Веселин Пъйнев

Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев минава в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Кольо Фичето "

В навечерието на първия образователен ден ни напусна някогашният дълготраен шеф на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Кольо Фичето " - Веселин Пъйнев, съобщи Флагман.

По мотив тъжната новина кметът Димитър Николов изрича съболезнования към неговото семейство, околните и приятелите.

„ Веселин Пъйнев е едно огромно име с висок и значителен принос за образованието в Бургас. Дългогодишният му професионален път бе отдаден напълно на просветителните и научни триумфи на няколко генерации бургаски жители. Затова и до последно бе обичан и почитан еднообразно както от някогашните си възпитаници, по този начин и от сътрудниците си. Под неговото вещо управление се образуваха изключителни експерти в разнообразни сфери на живота. Неговият принос за образованието и обществеността в Бургас в никакъв случай няма да бъде пропуснат. Поклон пред светлата му памет! “.

Цялата професионална кариера на Веселин Пъйнев минава в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Кольо Фичето ". Той стартира като преподавател по български език и литература в Строителния колеж. Преминава през длъжността заместник-директор по образователната активност и шеф. Ръководи техникума, станал след това професионална гимназия, 35 години - до пенсионирането си през 2016 година През целия си път като преподавател и началник се посвещава на идеята - да издигне имиджа на учебното заведение, то да бъде образец за отлична професионална подготовка, място, в което учениците са подкрепени да развиват своите спортни и други гении. Носител е на почетния знак на гимназията - златен " Кольо Фичето ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР