Цялата киновселена тръпне в очакване на завръщането на Царя! Малките

...
Цялата киновселена тръпне в очакване на завръщането на Царя! Малките
Коментари Харесай

Изцяло новата версия на "Цар Лъв" излиза у нас в деня на световната премиера

Цялата киновселена тръпне в очакване на завръщането на Царя! Малките и огромни фенове на един от най-обичаните филми - " Цар Лъв ", ще имат опцията да гледат напълно новата му версия в Кино " Люмиер Лидл " всеки ден от 19 юли до 1 август от 17:00 и 19:15 ч.

Режисьор, сценарист и продуцент на кино лентата е Джон Фавро, прочут на публиката с римейка на кино лентата " Книга за джунглата " (2016 година ). Сега Фавро ще ни потопи в реалистичната образна приказка " Цар Лъв ", където ни чакат доста смях, непредвидени изненади и огромни занимания. Пригответе се за премеждие до африканската савана, където се ражда бъдещият цар!Филмът споделя историята на дребното лъвче Симба и възкачването му на трона. Не всеки обаче в царството е благополучен от неговата поява. Пред какви компликации ще премине героя и по какъв начин ще откри пътя, който му се поставя по право? Отговорите ще научите в Кино " Люмиер Лидл ".

Новата версия на " Цар Лъв " е основана благодарение на компютърни изображения в комбиниране със специфични резултати, които ще потопят феновете в света на непознатото животинско царство. Обитателите на Джунглата идват по-реални от всеки път, с цел да пренесат феновете на " Цар Лъв " в своя хубав, само че рисков свят.Междувременно международната галапремиера на кино лентата в Лос Анджелис, която се състоя на 9 юли, се трансформира в едно от най-впечатляващите събития в света на киното за тази година. На нея участваха звезди като Бионсе, Доналд Глоувър, Джеймс Ърл Джоунс и други, които озвучават героите в истинската версия на кино лентата. В Кино " Люмиер Лидл " " Цар Лъв " ще бъде дублиран на български език.

Отправете се на странствуване към африканската савана със Симба и очарователния тандем Тимон и Пумба. Начална точка - Кино " Люмиер Лидл ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР