Цялата картина за е изяснена – от поръчителите до .

...
Цялата картина за е изяснена – от поръчителите до .
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Ясна е картината за нападението срещу мен, какво става със случая с Милен Цветков?

Цялата картина за е изяснена – от поръчителите до. Това съобщи журналистът Слави Ангелов пред Нова телевизия, визирайки нападението против себе си по времето, когато България влезе в изключително състояние поради ковид.
Ангелов не приказва с имена, само че изрази вяра, че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не престават да събират доказателства, с цел да има съответно продължение в съда. Но журналистът разяснява и, че при правораздаване в България в никакъв случай не се знае.
 Гешев разгласи края на мутренските времена, нарколиберални кръгове опорочавали работата му Гешев разгласи края на мутренските времена, нарколиберални кръгове опорочавали работата му
„ Мутренските времена свършиха. Хората, които не са го разбрали и си мислят, че могат да вършат каквото си изискат би трябвало да разбе...
За край Ангелов попита какво става със случая " " и за какво килърът му не е в пандиза. Според Ангелов, в този случай всичко е доста просто. Той добави, че всеки ден следва да бъде задаван въпросът какво става?!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР