Цялата дирекция „Екология“ в Община – Варна, която не се

...
Цялата дирекция „Екология“ в Община – Варна, която не се
Коментари Харесай

ВМИРИСАНИ ВАРНЕНЦИ ОТ БОКЛУЦИ, ТЪРСЕТЕ ЯНКО СТАНЕВ, ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ!

Цялата дирекция „Екология“ в Община – Варна, която не се оправя с боклука на Варна, е основана по концепция на лицето с „влошено психологично състояние“, както самичък се се беше определил, Янко Станев.

Всички назначени чиновници, в това число и шефа на дирекцията – Тодор Колев  „нали“-то, който през днешния ден се изтъпани по bTV да приказва нелепости –,  са персонално утвърдени от Янко Станев и  Стефка Господинова -директор дирекция „Финанси и бюджет“ в  Община Варна.

Не е загадка за общинарите, че през ден Стефка Господинова и Янко Станев се заключват през работно време в нейния кабинет и на по чаша уиски да „обсъждат“  „ комплиментите “ от боклука, които им се „полагат“ ежемесечно от сметопочистващите компании.

Още през 2020 година първа АФЕРА писа, че „Сивият кардинал“ Янко Станев  пробутва скандални лица за нова дирекция  в Община Варна,  всичките компрометирани, само че правилни нему!

АФЕРА на 23.07.2020:

„ СИВИЯТ КАРДИНАЛ “ ЯНКО СТАНЕВ ПРОБУТВА СКАНДАЛНИ ЛИЦА ЗА Народоосвободителна въстаническа армия ДИРЕКЦИЯ В ОБЩИНА – ВАРНА, ВСИЧКИТЕ КОМПРОМЕТИРАНИ, НО ВЕРНИ НЕМУ!

Освен шефа на дирекцията, Янко Станев пробута, като шеф и лицето Дора Илиева – освободена  от Община Варна след полова конспирация с висшестоящ, само че в този момент още веднъж е в общината, заемаща длъжността – шеф отдел „Управление на отпадъци“.

За шеф в отдел „Контрол  и опазване  чистотата на публичните територии“ е пробутана Милена Недялкова – извънредно комфортно лице за систематизиране на всички финансови средства по направление боклуци.

Същата бе служителка в дирекцията на Стефка Господинова и осчетоводяваше всички заплащания на сметопочистващите компании.

Днес Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна е дала наставление със период до на следващия ден на Община – Варна казуса с боклука, с който е залята цяла Варна, да бъде решен.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР