Цялата 2023-та година е посветена на 70-годишнината от създаването на

...
Цялата 2023-та година е посветена на 70-годишнината от създаването на
Коментари Харесай

В ЦРД-Плевен запалиха светлините на красивата Коледна елха/ВИДЕО/

Цялата 2023-та година е отдадена на 70-годишнината от основаването на Центъра за работа в Плевен, прочут през по-голямата част от този интервал като „ Пионерски дом “. Това е и мотив за богата юбилейна стратегия, проведена от екипа на центъра, воден от неговия шеф Генадий Гешев, която се показва през последната четвърт от отиващата си към този момент 2023г.

Част от нея беше и запалването на светлините на Коледната елха в центъра, което се състоя на 11-ти декември с присъединяване на Детски хор „ Звъника “, под диригентството на неговия началник Ваня Делийска.



След обичайното преброяване от 10 до 1 красивата Коледна във фоайето на ЦРД-Плевен блестна под звуците на песента „ Над смълчаните полета “ в осъществяване на хор „ Звъника “ под съпровода на пианистката Магдалена Начева.



Очаквайте повече информация за цялата стратегия по отбелязването на 70-годишния празник на Центъра за работа с деца в Плевен, както и за идния церемония концерт на 15-ти декември, чийтосценарий, шефът на центъра Генадий Гешев повери на Ваня Делийска.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР