Цяла вечер днес гледахме общо взето едно и също -

...
Цяла вечер днес гледахме общо взето едно и също -
Коментари Харесай

Евтината Мария се скъса да навира език в устата на Алек, а той й заби зверски шамар с обяснение в любов към Маги!

Цяла вечер през днешния ден гледахме общо взето едно и също - по какъв начин украинката Мария Чекмарьова става все по-евтина в жалките си опити да вдигне " жезъла " на Алек Младенов и с това да си подсигурява място на финала.

Марийка не се спря да си навира освен езика, само че и пръстите в устата му, да го гали по вътрешната страна на бедрото, до момента в който вечеряха тримата с Виктория Асенова и да повтаря какъв брой го обожавала... Разбира се, школата на Наталия Кобилкина си сподели думата, само че за нейно страдание, единствено за секс.

Младенов правилно се надърви и аха да я опъне на пейката, когато тя си отърка коляното в пакета му, само че възприятията, които й съобщи, че изпитва към нея, бяха единствено, цитираме - пристрастеност и предпочитание. Толкова! Разбираемо, младо е момчето, тестостеронът му е на макс и не е обикновено да не му стане, когато някоя се държи като разпоретина...

На Мария обаче й призля на церемонията на розата, когато таман се зарадва, че Магдалена Томова няма роза и си потегля... и Алек й връчи плик с покана за втора поредна самостоятелна среща. Найс, а?! Алек и Маги се прегърнаха и се задържаха дълго притиснати един в различен, а очите на чаровника гледаха русокоската с нескрита обич.

" И какво стана в този момент - Маги си седеше на пейката и не му се навираше, държеше се с достолепие и ето, Алек още веднъж избра нея. Това би трябвало да приказва доста на останалите патешки, само че те и разум нямат, с цел да го осъзнаят ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР