Цяла плеада легендарни футболисти, треньори и футболни деятели ще се

...
Цяла плеада легендарни футболисти, треньори и футболни деятели ще се
Коментари Харесай

Цял куп български легенди на демонстративен мач между Марек и Левски

Цяла плеада именити футболисти, треньори и футболни деятели ще се включат в демонстративния футболен мач сред Марек и Левски тази неделя на стадион "Бончук " в Дупница. Срещата ще стартира в 16.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на общината в Дупница.

Националният селекционер Петър Хубчев, наставникът на младежкия народен тим Антони Здравков, най-успешният български треньор за всички времена Димитър Пенев са част от гостите, които ще седнат на трибуните на стадиона. Ще участват и десетки посетители от БФС, съдийската комисия, както и някогашни футболисти и треньори на Марек и от други клубове в страната.

Поводите за демонстративния дуел са два - 65 години от откриването на "Бончук " и 40 години от успеха на Марек над немския исполин Байерн Мюнхен с 2:0.

Местните ентусиасти ще могат да видят Наско Сираков, Николай Илиев, Емил Велев, Кирил Ивков, Петър Петров, Стефан Аладжов, Красимир Коев, Сашо Костов и други някогашни национали от другите генерации на Левски.

Срещу тях ще се изправят част от футболистите, взели участие в мача против баварския гранд на 2 ноември 1977 година. С екипа на Марек ще бъдат Венцислав и Иван Петрови, Александър Райнов, Иван Палев, Емил Кючуков, подкрепени и от играчи от по-старото потомство.

Входът ще бъде безвъзмезден./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР