Цяла нощ доброволци, полицаи, следово куче и пожарникари търсиха загубили

...
Цяла нощ доброволци, полицаи, следово куче и пожарникари търсиха загубили
Коментари Харесай

Цяла нощ търсиха изгубени в Родопите младежи, откриха ги в овчарник

Цяла нощ доброволци, служители на реда, следово куче и пожарникари търсиха изгубили се четирима младежи в Родопите, оповестиха от полицията. Откриха ги тази заран в в зарязан овчарник.
Сигналът за изчезналите хора е бил получен нощес към 22:30 часа в при дежурните в Районното ръководство в Смолян. В горски масив в землището на село Петково, общ. Смолян, са се изгубили четирима младежи – 15-годишно момче от село Петково, 16-годишно момче, 18-годишно момче и 20-годишно момиче – тримата от Кърджали.
Незабавно след приемане на сигнала са образувани няколко групи за търсене с присъединяване на шестима чиновници от Районното ръководство в Смолян, двама чиновници от УП-Баните, двама чиновници от пожарната в Баните, бащата на едното момче и няколко поданици на селото. Групите са поели в разнообразни направления, с цел да обезпечат нужния обсег на търсенето. Тази заран към 07.30 ч. в местността “Катранците “ землище на родопското село, в зарязан овчарник четиримата младежи са открити от бащата на момчето от Петково. И четиримата в положително здраве.
Младежите от Кърджали били на посетители при бабите и дядовците си и решили да се поразходят с едно от локалните деца, след което се изгубили. Намерили обаче изоставения овчарник и прекарали нощта на безвредно място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР