Цял свят гледа с учудване към Брад Пит и...полата му,

...
Цял свят гледа с учудване към Брад Пит и...полата му,
Коментари Харесай

Брад Пит: Всички мъже ще носят поли следващото лято

Цял свят гледа с удивление към Брад Пит и...полата му, с която се появи през вчерашния ден на аления килим. Поводът бе премиерата на кино лентата "Убийствен трен ", която се състоя в апогея на невиждана горещина в Европа. Ето за какво артистът реши да размени късите панталони с кафява ленена пола до коляното в композиция с ленена лилава риза и сако.

Не липсваха и бижута, а визията му бе приключена от кубинки и високи черни чорапи. И въпреки всичко - беше секси. А с помощта на необикновената му визия, забелязахме и нови татуси по прасците му.

 Брад Пит

Брад, несъмнено, трябваше да отговори на въпроса за какво е заложил на пола, който му бе неизбежно заложен и явно беше квалифициран с отговора, който се състоеше единствено в една дума "бризът ". Вероятно с този сбит отговор артистът е желал да показа, че с пола горещината е надалеч по-лесно търпима.

Брад Пит е прочут със специфичното си отношение към модата, като предходната година показа, че към този момент залага повече на комфорта и семплите решения. И в действителност, през вчерашния ден напълно не беше първият път, в който сме го виждали с пола. Припомняме ви, че през 2004 година, когато влезе в ролята на Ахил във кино лентата "Троя ", той още веднъж постави пола и самоуверено съобщи: "Всички мъже ще носят поли още от идващото лято. Това е моето предсказване ".

 Брад Пит

Може да се каже, че ненапълно Пит излезе прав, само че полите (слава Богу) към момента не са навлезли изрично в мъжкия дрешник.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР