Цветомир Цонев е водач на листата за кандидати за народни

...
Цветомир Цонев е водач на листата за кандидати за народни
Коментари Харесай

Треньор по конен спорт е водач на листата на ПП МИР в Шумен |

Цветомир Цонев е лидер на листата за претенденти за народни представители за област Шумен от Политическа партия МИР.

Той е от хората, отдадени на спорта, работата и резултатите. Притежава лична плантация за коне и състезателен клуб по езда в Каспичан. Има общо 24 години стаж като ездач и треньор по конен спорт в редица страни като Гърция, Германия и Турция. Участвал е в доста интернационалните шампионати, като е постигнал доста положителни резултати. След насъбрания опит взема решение, че е време да развива бизнес и в България.

„ Спортът е този, който дава на младото потомство образование, дисциплинираност, борбеност и воля. Доказано е, че всеки един лев вложен в спорта, икономисва най-малко три лв. от опазване на здравето. Една от моите цели е развиването на спорта в България, тъй като той е средство за построяването на едно крепко, възпитано, морално и дисциплинирано българско общество. Приех да бъда лидер на листата на Политическа партия МИР за народни представители в област Шумен, тъй като считам, че с моя опит и най-много с персонален образец и дейности ще мога допринеса за по-доброто бъдеще на България и българския народ. “, съобщи Цветомир Цонев.

Той честити на всички българи Тодоровден и им пожела да бъдат здрави и щастливи и да имат вяра в личните си сили и благоприятни условия.

Над 90 % от листите на партията за идните парламентарни избори са специалисти от гражданската квота, които са мениджъри, финансисти, икономисти, адвокати, банкери, инженери, актьори, спортисти и общественици. Всички те със своя Морал, Инициативност и Родолюбие ще служат на обществото и ще допринесат за възраждането на родината.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР