Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа В Забърдо

...
Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа В Забърдо
Коментари Харесай

Старият кьошек в Столетово засия за Коледа

Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа В Забърдо снежният човек засвети Елхата в Раковски светна в синьо и сребристо Кмет украси Баня като коледна приказка Пловдив без декорация, Коледа кацна единствено в "Капана " СНИМКИ

Старият кьошек в Столетово стана приказна люлка, окачена на светещи гирлянди и цветя. В нея родители водят децата си за красиви празнични фотосесии. За да слагат светлинната декорация, кметът Мирослав Колев предложения доброволци. В беседката, която е на повече от 150 години, през деня се събират младежи, а вечер - пенсионери.

Близо до остарелия кьошек към този момент има радостна каручка, измайсторена от локални дърводелци. В нея е ситуиран снежен човек, само че постоянно има място и за едно-две деца, които да се почувстват като в приказка - с покрив и стени от светлини. От каручката се вижда целият площад на Столетово - всяка дръвче и храстче към този момент има причудлива форма - от гирляндите, от светлините и сенките, от играчките, окачени по клончетата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР