Цвети Стоянова се подложи на 13-та поред пластична операция, при

...
Цвети Стоянова се подложи на 13-та поред пластична операция, при
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се подложи на 13-а поред пластична операция

Цвети Стоянова се подложи на 13-та подред пластична интервенция, освен това не става дума за намеса по лекарска рекомендация за изтриване на следите от жестокото рухване от 6-ия етаж, а за чисто разкрасителна процедура – слагане на силикон в гърдите. Психолози са уверени, че в тази ситуация става въпрос за форма на фикс идея, граничеща с умствено разстройство, писа HotArena.
„ Често пациентите развиват взаимозависимост към пластичната хирургия и операциите. Това е най-новата фикс идея, след извършването на покупки, фитнеса и тена и напълно не е безвредна. Литературата към този момент цитира случаи, в които дами са изпадали в тежки депресивно положение при отвод да бъдат оперирани за следващ път “, показа пред изданието експерт по когнитивни разстройства от болница „ Св. Анна “.
Цвети Стоянова не просто ляга под ножа при всяка опция, само че се трансформира и в рекламно лице на клиниката за разкрасяване „ Ривърс “, където първите й интервенции бяха направени гратис. Според осведомени обаче момичето към този момент си заплаща за интервенциите, освен това много солидни суми, които вади от сметката с дарения, които благородни българи й преведоха за рехабилитации след жестокия сакатлък от 16 юни 2016 година Тогава хубавицата опитва да се убие, като полетя от шестия етаж на блок в столичния кв. „ Надежда”.
Момичето очевидно остава душевен несигурно след случая и новата фикс идея е следващият симптом за психически проблеми.
Специалистите се притесняват, че когато средствата на Цвети за хирургични намеси привършат, тя може още веднъж да потъне в тежка кататония. Последната интервенция беше под номер 13 за Цвети, която „ поправя “ освен чертите на лицето си, само че и запълни деколтето със силикон и към този момент се хвали с новите си и по-пищни форми. Секси визията си тя показа с кадър, на който театралничи с прилепнала бяла блуза без ръкави.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР