Цветелина Янева отпразнува рождения си ден във френската столица Париж,

...
Цветелина Янева отпразнува рождения си ден във френската столица Париж,
Коментари Харесай

Седмица на модата ли? Цветелина Янева профука цяло състояние за тоалети, срази Париж

Цветелина Янева отпразнува рождения си ден във френската столица Париж, където участваха едни от най-близките ѝ другари и сътрудници. Галена бе измежду значимите посетители на парижкото празненство на Цвети Янева, за което към този момент се носят митове.

Престоят на Янева във френската столица съответства със Седмицата на модата, на която певицата не участва. Не знаем с какъв полет е летяла Янева, само че сигурно е била в първа класа, а подготовката за багажа лишила дни. 

Виж още: След шлагера със Софка: Хейтъри забавляват Преслава, спорят за произхода на певицата

Хитовата поп-фолк звезда бе подготвила тонове с дизайнерски тоалети, които костват цяло положение. За празненството си Цвети бе с неповторима розова рокля на Alexander McQueen. В уеб страницата на марката роклята не попада, което значи, че е или от предходна сбирка, или е правена по поръчка. Тоалетите на Alexander McQueen варират сред 2 до 4 хиляди евро. 

Виж още: Пада си по млади лъвчета: Николета Лозанова седна в скута на доста секси младок

По време на престоя си в Париж Янева смени и няколко тоалета, дело на марката BEYOND, чието рекламно лице е колежката ѝ Галена. 

Янева сподели и по-спортна визия в черно на DIOR, съчетана с леопардова барета и чанта вид куфарче. Аксесоарите към всички тоалети също са подбрани деликатно, а те в допълнение повишават цената на дрешника.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР