Цветана Пиронкова се е разминала с големия ад преди Australian

...
Цветана Пиронкова се е разминала с големия ад преди Australian
Коментари Харесай

Пиронкова: В самолета ми не е имало заразени с коронавирус

Цветана Пиронкова се е разминала с огромния пъкъл преди Australian Open и към този момент тренира. Това разгласи самата тя в изявление пред Дарик и успокои почитателите си след снощните информации в задгранични медии, че в самолета ѝ е имало инфектиран с COVID-19, което би я сложило под карантина за две седмици, без да има право даже да тренира.

" Вече преминахме два теста и чакаме нови такива през всеки 2 дни. Мерките се съблюдават извънредно прецизно и безкомпромисно. Има и състезатели в доста по-сложна обстановка – с цялостна възбрана за излизане от стаите, макар негативните си проби. За благополучие в нашия аероплан не е имало пасажери, които да са дали позитивен тест за ковид. За това, въпреки и с ден забавяне организирах първа подготовка през днешния ден.

Организаторите се пробват да им обезпечат оптимално доста улеснения, само че за момента не се обрисува здравните управляващи да им разрешат да излязат от стаите си по-рано.

Надявам се нещата да се възстановяват до няколко дни и всички да получат опция за съответна подготовка преди шампионата ", разяснява Пиронкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР