Цветан Петров положи клетва като кмет на община Лом. Това

...
Цветан Петров положи клетва като кмет на община Лом. Това
Коментари Харесай

Цветан Петров се закле като кмет на Лом /снимки/

Цветан Петров постави клетва като кмет на община Лом. Това стана по време на тържествено съвещание на Общински съвет пред регионалния шеф Ивайло Антонов, отец Нестор, шефове на държавни институции и жители. Клетва поставиха и 21-те общински съветници, както и новоизбраните кметове на селата Замфир - Тотка Георгиева, Детелина Радевска на Трайково, Тотка Живкова на Сталийска махала, Димитър Иванов на Сливата, Младенка Милева на Добри дол, Росен Йосифов на Долно Линево, Милен Милчев на Станево  и Крум Замфиров на Ковачица.
„ Всички ние новоизбраните кметове и общински съветници ще работим отговорно и почтено за общината. Отдавна изтече времето на приказките. Сега е време за работа. Хората чакат тъкмо това. Трябва да се хванем за ръце и дружно да работим за развиването на Лом и неговия разцвет. В работата си като кмет ще разгадавам на цялостната поддръжка на народните представители, регионалния шеф и хората “, съобщи в приветственото си слово новоизбраният кмет на Община Лом Цветан Петров.
„ Положихте клетва, с цел да служите за положителното на хората. Те чакат от вас идеологичност. В лицето на новоизбарния кмет Цветан Петров се надявам да забележим едно извънредно транспарантно ръководство на община Лом “, съобщи депутатът Ванина Вецина.
ГЕРБ остава първа политическа мощ в град Лом. Тя ще има 9 съветници от 21 в новия локален парламент. Това са Христина Христова, Михаил Пасланджийски, Тони Рангелов, Филип Димитров, Цветомир Колицов, Юлия Горанова, Димитър Димитров и Александър Михайлов и Владимир Петров. Досегашният кмет доктор Гаврилов е подал молба за овакантяване на общинския съвет, както и Милена Тодорова от ПП-ДБ.
Втора мощ е Движение за права и свободи, която има 7 определени сенатори. Сред тях са Пенка Пенкова, Албена Иванова, Борислав Борисов, Йордан Иванов, Коста Генчев, Михаил Михайлов, Виктория Владимирова.
" Продължаваме Промяната - Демократична България " ще бъдат представлявани от Даниел Иванов и Дилян Симеонов.
БСП има двама определени - Красимир Иванов и Десислава Александрова.
Тържествената сесия се водеше от доайенът Пенка Пенкова. Нейната кандидатура бе и единствената издигната за ръководител на Общинския съвет. Положителният си избор за дългогодишния кмет на крайдунавския град дадоха 16 от съветниците. Петима не поддържаха никого.
„ След 3 мандата като кмет на Община Лом в този момент към този момент съм от другата страна на барикадата – законодателната власт. Аз съм идеологичен човек и ще дам всичко от себе си за развиването на общината “, съобщи Пенка Пенкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР