ЦСКА записа второ поредно нулево равенство по време на подготовката

...
ЦСКА записа второ поредно нулево равенство по време на подготовката
Коментари Харесай

ЦСКА с второ поредно нулево равенство в Турция

ЦСКА записа второ следващо нулево тъждество по време на подготовката си в Турция. Този път " алените " не съумяха за победят Македония Гьорче Петров (0:0), откакто единствено преди два дни отборът на Саша Илич приключи при същия резултат и казахстанския Астана..

Днешната инспекция беше пета за българския отбор в южната ни съседка. За момента ЦСКА е постигнал две загуби, две равенства и единствено една победа.

" Червените " се изправиха против северномакедонците, макар апелите на част от последователите на отбора мачът да бъде анулиран. Двата тима се появиха на терена с фланелки с надпис: " НЕ НА НАСИЛИЕТО ".

Съперникът бе покрай гола през първата част, когато техен състезател бе изведен очи в очи с Евтимов, само че стражът на " алените " реагира бързо, излезе и съумя да улови топката. След първия четвърт час ЦСКА пое самодейността, момчетата на Илич държаха топката повече и разиграваха със успокоение. В 17-ата минута обаче се стигна до нов късмет за северномакедонците, само че Иван Турицов попречи на Лемос да вкара.

Едва в края на частта се стигна и до първия прецизен удар в мача. Туфегджич проби отдясно и центрира в наказателното поле за Шагоян, който стреля с глава, само че Стевковски се намеси.

Втората част започва добре за ЦСКА. " Армейците " сътвориха няколко положения, като най-близо до гола бяха Шопов и Туфегджич, само че Стевковски съумя да направи положителни намеси и опази вратата си суха. Северномакедонците бяха притиснати в своята половина и разчитаха главно на контраатаки.

Македония ГП взе превес към средата на полувремето. Тимът от нашата съседка обаче не съумя по никакъв метод да заплаши вратата на Евтимов. В 69-ата минута Браян Морено можеше да вкара след добавка от наказателното поле, само че аварийният пазач на северномакедонците Тасев съумя да избави. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР