ЦСКА записа първа победа за сезона, като разгроми с 6:2

...
ЦСКА записа първа победа за сезона, като разгроми с 6:2
Коментари Харесай

ЦСКА се събуди и разгроми "Ботев" като гост, Каранга с хеттрик

ЦСКА записа първа победа за сезона, като разгроми с 6:2 " Ботев " (Пловдив) като посетител в Коматево. В основно настоящо лице се трансформира Фернандо Каранга, който осъществя хеттрик.

Пловдивчани приключиха срещата с девет души, откакто Минев беше изпъден, а Виана се контузи след осъществяване на трите смени.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи четири промени, като най-ключовите бяха изваждането от състава на Георги Китанов за сметка на Черниаускас, както и слагането на Манолев като дясно крило.

" Ботев " игра с съвсем всичко най-хубаво без контузения Тодор Неделев, както Виктор Генев. Въпреки, че след четири дни излизат против " Маритимо ", треньорът на " канарчетата " Николай Киров заложи на титулярите.

 Китанов седна на пейката, поради неубедителните си изяви напоследък.
© LAP.bg

Китанов седна на пейката, поради неубедителните си изяви напоследък.

Червените започнаха доста мощно и до 30-ата минута към този момент водеха с 2:0. Каранга откри в 13-ата, наказвайки неточност на отбраната на домакините, а по-късно Тиаго Родригес удвои с прекрасен удар от въздуха.

Каранга осъществя още на два пъти, само че попаденията му бяха анулирани поради засади.

" Ботев " не играше добре и позволи доста огромни неточности в отбрана, а в средата на терена не съумя да даде нужния отпор. Все отново домакините понижиха малко преди почивката с попадение на капитана Лъчезар Балтанов.

През втората част на терена имаше единствено един тим, като ЦСКА отначало увеличи оборотите. Йордан Минев беше изпъден в 54-ата минута поради глупава демонстрация. Той получи противоречив жълт картон, само че се нахвърли върху рефера и за реакцията си видя аления цвят.

Само за осем минути – сред 61-ата и 69-ата Каранга вкара още два гола. Първо се разписа от дузпа, по-късно се подигра с Пламен Димов и плъзна топката край плонжа на Чворович.

Двата тима подходиха много нападателно, като с изключение на красивите осъществявания пред двете порти, се стигна и до доста груби прояви. При едно от тях Виана напусна с доста сериозна рана на коляното, а при друго Косоко скочи с двата си крайници върху слабините на Чорбаджийски, само че без последици.

Четвърт час преди края домакините върнаха още един гол посредством Косоко, само че за повече нямаха сили.

Резервата Кирил Десподов оформи крайното 2:6 с два красиви гола. При първото от тях нападателят засече чудесно подаване на един от най-хубавите в редиците на алените – Манолев.

" Победата е изцяло заслужена. Изгонването на Минев улесни нашия тим и това се оказа решаващо. Можеше да вкараме и повече голове, само че и шест не са малко ", сподели след мача Стамен Белчев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР