ЦСКА все още чака да получи първата си дузпа в

...
ЦСКА все още чака да получи първата си дузпа в
Коментари Харесай

ЦСКА още чака първа дузпа в Разград, а Десподов - първи гол срещу червените

ЦСКА към момента чака да получи първата си дузпа в мач против Лудогорец в Разград. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден в 19:00 часа на " Хювефарма Арена ". Колкото и необичайно да звучи, в нито една от досегашните 19 визити на " алените " на този стадион, няма отсъден 11-метров углавен удар в тяхна изгода, написа " Тема спорт ".

Няма нито един различен стадион в България, на който ЦСКА да не е получавал дузпа в първите си 19 гостувания. След повече от 10 години съревнование сред " зелени " и " червени " обаче това е реалност. Нито един арбитър не е имал смелостта да уточни бялата точка в интерес на столичани в Разград и нито един състезател на " алените " не е заставал зад бялата точка. А противоречиви обстановки е имало повече от задоволително.

Друг забавен факт към днешното дерби е, че капитанът на Лудогорец Кирил Десподов ще направи нов опит да означи първия си гол против някогашния си клуб. Юношата на Литекс има общо 10 мача против " алените " - 3 с екипа на ловчанлии и 7 с този на разградчани. В нито един от тях обаче той не е успявал да откри мрежата. За съпоставяне Десподов има 7 попадения във вратата на Левски. Най-силният мач на крилото против ЦСКА бе финалът за Суперкупата през предходната година, когато се регистрира с 4 асистенции за триумфа с 4:0.

От друга страна пък нито един състезател от сегашния състав на ЦСКА не се е разписвал в Разград. Досега " алените " имат единствено 7 гола против Лудогорец за състезание, дело на Фернандо Каранга (2), Густаво Кулма, Кевин Меркадо, Рубен Пинто и... Кирил Десподов. ЦСКА не е вкарвал на " Хювефарма Арена " от 6 април 2018 (3:2 за Лудогорец), когато бележат Десподов и Пинто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР