ЦСКА стигна до трудна победа над Ботев Враца с 2:1

...
ЦСКА стигна до трудна победа над Ботев Враца с 2:1
Коментари Харесай

ЦСКА се добра до победата срещу Ботев Враца

ЦСКА стигна до сложна победа над Ботев Враца с 2:1 в дуел от 22-ия кръг на Първа лига. Попаденията за домакините осъществиха Едвин Джеси и Али Соу, които и в двата случая се възползваха от хитри подавания на Тиаго Родригес.
 Любо Пенев: ЦСКА не е ясла, проблемите със съдийството се задълбочават
За гостите по извънреден метод се разписа Емил Стоев. Врачани могат да бъдат недоволни от съдията Станислав Ставров, който не им даде дузпа в 11-ата минута. Антон Огнянов прати топката на дясното крило, където Емил Стоев опита остро центриране, а Ангел Лясков с ръце спря летящата към вратата топка.

С триумфа " алените " се приближиха на 5 точки от водача Лудогорец, който по-рано денем не съумя да победи Ботев Пловдив, завършвайки при тъждество 1:1 вкъщи.

ЦСКА записа първа победа под управлението на новия треньор Любослав Пенев, поради който по-рано през днешния ден " армейците " отнесоха санкция от 9000 лв.. Причината - думите по адрес на футболния ни съюз от страна на Ел Голеадор.

Ето и известието на БФС: 

" Във връзка с голям брой сезирания до комисия " Етика и феърплей " и Дисциплинарната комисия при БФС на изключително свое съвещание ДК реши:

За нанесени обиди в средствата за всеобща информация към управлението на БФС, засягащи човешкото достолепие, етиката и морално-етичните условия, на съображение чл.37, ал.1, т.17, ал.1, б.А от Директива за птиците /2018/2019/ - ДК санкционира Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК " ЦСКА-София " гр. София с санкция в размер на 5000 лв..

За унизителни и обидни изявления обществено, в печатни, телевизионни и електронни медии за достойнството и достолепието на футболните съдии, на съображение чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б.Б от Директива за птиците /2018/2019/ - ДК санкционира Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК " ЦСКА-София " гр. София с санкция в размер на 4000 лв. ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР