ЦСКА спечели с 2:1 последната си контрола от зимната подготовка.Червените“

...
ЦСКА спечели с 2:1 последната си контрола от зимната подготовка.Червените“
Коментари Харесай

ЦСКА представи отбора с победа над Ботев Враца


ЦСКА завоюва с 2:1 последната си контрола от зимната подготовка.

„ Червените “ показаха тима с победа над Пирин (Благоевград) на стадион „ Българска войска “, а точни бяха Брадли де Нойер (35) преди почивката и Дюкенс Назон (65), който вкара страховит гол след нея.

Малко преди края пък новото попълнение на „ орлетата “ Владимир Медвед (82) оформи крайния резултат, откакто се появи като запаса.

Така „ армейците “ приключиха инспекциите с баланс от 2 победи, 3 ремита и 2 провали. Идната неделя те гостуват на Берое в Стара Загора за първия си дуел от пролетния дял на футболното ни състезание.

През първото полувреме алените бяха по-добрият тим на терена и още в седмата минута Брадли де Нойер се включи в офанзивата и центрира в наказателното поле, а топката доближи до Жираир Шагоян, който майсторски откри Маурисио Гарсес. Бразилският стрелец, който през този полусезон ще носи номер 10 на гърба си, обаче не съумя да се разпише от няколко метра, останал самичък против противниковия вратар. В 20-ата минута Юрген Матай засече с глава центриране от корнер, само че топката прелетя на сантиметри от задачата. Пред капитана на ЦСКА се откри нов късмет девет минути по-късно, когато още веднъж бе открит с центриране в наказателното поле. Нидерландецът се опита да стреля с глава от сложна позиция, само че ударът му не бе задоволително добър, с цел да се стигне до гол. В 35-ата минута въпреки всичко разумното се случи и Брадли де Нойер прати топката в мрежата на Ковальов. Станислав Шопов получи подаване от Вион и нанесе техничен изстрел, който бе избит от стража, само че топката попадна в Брадли де Нойер, който от близка отдалеченост мрати топката в мрежата и откри резултата в инспекцията.

През втората част старши треньорът Саша Илич пусна напълно друга единайсеторка и по този метод още веднъж даде късмет за изява на съвсем всички налични футболисти. Междувременно над терена заваля дребен сняг, който в композиция с минусовите температури в допълнение затрудни двата състава. Въпреки тежките атмосферни условия, армейците продължиха да управляват събитията на терена и да търсят още попадения и в 65-ата минута Дюкенс Назон направи страхотна независима акция и удвои резултата с красиво попадение. Малко по-късно Лазар Туфегджич пропусна да направи резултата типичен от чиста позиция. Десет минути преди края Тобиас Хайнц бе повален в наказателното поле на гостите, само че съдията реши, че няма задоволително съображение да уточни бялата точка. Ведната по-късно Пирин съумя да стигне до почетно попадение, дело на Владимир Медвед. До края алените продължиха да нападат, само че до по-сериозни рискове пред противниковата врата не се стигна и в последна сметка ЦСКА справедливо се поздрави с победа 2:1 над Пирин (Благоевград).

1:0 Де Нойер (35)
2:0 Назон (65)
2:1 Медвед (82)

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР