ЦСКА спечели първия си мач по време на подготвителния лагер

...
ЦСКА спечели първия си мач по време на подготвителния лагер
Коментари Харесай

ЦСКА вкара осем гола на тима на Фабио Капело в контрола

ЦСКА завоюва първия си мач по време на подготвителния лагер в Испания. Червените разгромиха с 8:0 китайския " Жиангсу " (Сунин) воден от италианския треньор Фабио Капело. Хеттрик за ЦСКА означи Кирил Десподов, а по един гол вкараха Фернандо Каранга, Роланд Алберг, Радослав Живков, Стойчо Атанасов и Станислав Манолев.

Срещата стартира равностойно, само че още в 17-ата минута ЦСКА откри след тъкмо осъществяване на Десподов. Той се разписа след изстрел от фаул от границата на наказателното поле.

До отмора алените се разписаха още два пъти посредством Каранга и едно от новите попълнения Алберт. Бразилецът наказа неточност на вратаря на китайския отбор, а Алберг вкара, откакто се освободи добре в наказателното поле.

През втората част " Жиангсу " стартира по-активно, само че не съумя да се възполва от преимуществото си. В 65-ата минута ЦСКА вкара четвърти гол, дело на Десподов от дузпа, а три минути по-късно нападателят оформи своя хеттрик.

В заключителните минути на терена се появиха повече запаси за алените, само че и те се показаха на равнище. Радослав Живков се разписа в 84-ата минута, а след него точни бяха Стойчо Атанасов и Манолев, който беше прецизен от дузпа.

Следващата инспекция на ЦСКА е на 27 януари против " Динамо " (Киев), а срещата е от 13 часа българско време.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР