ЦСКА-София започна подготовка за пролетния полусезон. Червените се събраха за

...
ЦСКА-София започна подготовка за пролетния полусезон. Червените се събраха за
Коментари Харесай

ЦСКА-София стартира подготовка с едно ново попълнение

ЦСКА-София стартира подготовка за пролетния полусезон. " Червените " се събраха за първа подготовка на клубната си база в Панчарево, като по традиция домакинът на тима Добри Димов плисна кофа с вода за здраве и шанс през новата година.

Първа подготовка направи единственото ново попълнение на този стадий Ахмед Ахмедов, който бе притеглен от Дунав. С тима е и завърналият се бранител Божидар Чорбаджийски, който игра чартърен в румънския ФКСБ през есента.

Футболистите ще преминат цялостни медицински проучвания на следващия ден, а в сряда отпътуват за турския курорт Анталия, където ще премине първият стадий от зимната подготовка, до 17 януари. В Турция ЦСКА-София ще изиграе една контролна среща. Вторият стадий от предсезонната подготовка ще се организира в Марбея (Испания).

Отборът ще бъде на испанска земя от 19 януари до 2 февруари и се планува да изиграе 4 контролни срещи там. Последният стадий от зимната подготовка ще се организира в София, като седмица преди старта на пролетния полусезон ЦСКА-София ще показа публично тима с другарски мач на стадион " Българска войска ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР