ЦСКА-София загуби с 0:1 като домакин срещу Сейнт Патрикс и

...
ЦСКА-София загуби с 0:1 като домакин срещу Сейнт Патрикс и
Коментари Харесай

Ирландци тотално объркаха сметките на "ЦСКА-София"

" ЦСКА-София " загуби с 0:1 като хазаин против " Сейнт Патрикс " и усложни оптимално задачата си за реванша от III квалификационен кръг на Лигата на конференцията - третия по мощ европейски клубен шампионат по футбол. Това вгорчи вечерта на към 18 000 " червени " ентусиасти, изпълнили браншове А и В на националния ст. " Васил Левски " в очакване на надалеч по-лесен мач против посочения като новобранец съперник.

Сред ВИП феновете беше легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков, понастоящем съсобственик в клуба на Гриша Ганчев. По-рано денем носителят на " Златната топка " за 1994 година въодушеви стотици почитатели, участвайки в самодейността " Армейски следобяд " на ст. " Българска войска ", където близо час раздава подписи. Това в допълнение настрои публиката за празнична вечер, само че тя бе осуетена от гостите от Ирландия.

Отборът на Саша Илич изигра като цяло несъвършен дуел и не можа да се възползва от нито една от дребното основани обстановки пред вратата на Джоузеф Ананг. Дебют за " ЦСКА-София " направиха новите попълнения Дауда Бамба и Джонатан Линдсет, само че и те не способстваха с нищо значително.

Тимът на " Сейнт Патрикс " също не показва впечатляващи футболни качества, само че пък се възползва оптимално от неточност в българската защита в самия завършек на мача. При бързо изнесена топка към половината на " алените " Асен Дончев върна нескопосано с глава към вратаря Густаво Бусато, който бе разминат от резервата Серж Атакий, останал самичък против опразнената врата и отбелязал единствения гол в 87-ата мин.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР