ЦСКА-София стартира контролите от лятната си подготовка с 3:0 срещу

...
ЦСКА-София стартира контролите от лятната си подготовка с 3:0 срещу
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" победи в първата контрола и изгони сръбски футболист

" ЦСКА-София " започва контролите от лятната си подготовка с 3:0 против втородивизионния " Локомотив " (Горна Оряховица) в Тетевен. И трите гола за вицешампионите паднаха след почивката - Али Соу откри след удар с глава в 56-ата мин., Жанио Бикел  направи 2:0 в 79-ата, а в 85-ата Мартин Сандов си вкара автогол.

Много положително впечатление направи едно от новите попълнения - Денис Давидов. Руснакът влезе през второто полувреме, направи чудесна асистенция за гола на Бикел и се отличи с още 3-4 положителни отигравания.

И до момента в който Давидов се показа добре, не такова е ситуацията със сърбина Стефан Дурич, който бе на проби. Консултантът на " ЦСКА-София " Любо Петрович разгласи, че сънародникът му ще бъде освободен, тъй като е играл доста едва, и няма да му се даде късмет да се потвърди на подготвителния лагер в Австрия.

" Тренирахме 8-9 дни, имахме по две тренировки на ден и работихме добре за тактичност и физика. Видяхте, че играчите бяха много изморени. В подготовката би трябвало да играят при оптимални натоварвания - сподели Петрович. - Доволен съм от играчите, които дойдоха - цялостни експерти. Надявам се, че ще създадат сериозна конкуренция. Ще играят най-хубавите. "

Водещият се за старши треньор на отбора Добромир Митов се причисли към мнението на ментора си Петрович и сподели същите неща за насъбраната отмалялост у футболистите. 

" Ще търсим да изглеждаме добре игрово, когато дойдат сериозните мачове в Европа и шампионата. Сега имаме други цели. Добре е, че лагерът приключи без тежки травми. В Австрия ще наблегнем върху игровата подготовка - сподели Митов. - Този тим би трябвало да се сработи, тъй като много нови се привлякоха. Надявам се времето да ни стигне. Постоянно приказваме с момчетата, знаете, че колективът побеждава. Всичко е въпрос на сработка. "

Митов приказва и за работата си в треньорския триумвират с ветераните Димитър Пенев и Петрович: " Всяка дума от Димитър Пенев и Петрович е значима. Няма по-успели от тях на Балканите, най-малко аз не се сещам. Гледаме какво да " откраднем " от тях в занаята. А кой ще обере негативите, в случай че има такива? Аз ще поема отговорността. На позицията старши треньор съм аз, няма проблем ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР