ЦСКА-София ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош

...
ЦСКА-София ще обяви решението си за бъдещето на треньора Милош
Коментари Харесай

ЦСКА-София решава за Крушчич през следващата седмица

ЦСКА-София ще разгласи решението си за бъдещето на треньора Милош Крушчич при започване на идната седмица. Очаква се на 16 декември, понеделник, да стане ясно дали сръбският ментор ще остане отпред на отбора и за пролетния дял на шампионата. Шансовете това да се случи не са огромни. В двата основни дуела под негово ръковоство - с Лудогорец за шампионата (0:0) и с Арда за купата, " алените " разочароваха в игрово отношение. Отборът се показа много едва и в турнирния дуел с кърджалии, в който не сътвори голово състояние и даже не насочи прецизен удар (0:0). В началото на престоя на Крушчич се видяха някои положителни моменти в изявите на отбора, само че положителните усещания значително бяха изтрити в мачовете през декември.

Последната среща на ЦСКА-София за годината е в събота против Дунав от 16:30 часа на " Армията ". След това управлението ще събере тима за края на годината. Чужденците летят към родните си места в неделя и понеделник, като билетите към този момент са закупени.

Самият Крушчич разгласи, че сделката му с клуба е до края на годината. В първото си изявление откакто пое поста сърбинът съобщи: " Моите проекти са да останаминимум пет години. Дали ще остана за непрекъснато зависи от резултатите. Това е мерилото във футбола ".

Под управлението на Крушчич тимът е с баланс 5-2-1 във всички шампионати. Наставникът загуби от Локомотив (Пд) (0:1) в дебюта си, след което подреди 4 триумфа над Етър (4:0), Черно море (2:0), Славия (1:0) и Ботев (Враца) (3:0). Впоследствие пристигнаха мачовете с Лудогорец (0:0) и с Арда за купата (1:0) и шампионата (0:0). ЦСКА не е допускал гол в продължение на 704 минути, което е съвсем цялостни 8 мача.

43-годишният Крушчич е петият треньор на " алените " през 2019 година след Нестор Ел Маестро, Любослав Пенев, Добри Митов и Люпко Петрович.

Тепърва от клуба би трябвало да разгласят по какъв начин ще действат с към половин дузина играчи. Пред разлъка с клуба са Николай Бодуров, и Стойчо Атанасов, а преотстъпените през есента Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси също е малко евентуално да останат на " Армията ". Договорите на Бусато, Жеферсон и Пинто пък изтичат през лятото и с тях ще се договаря за удължаването им.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР