ЦСКА-София приема днес отбора на Арда в среща от 6-ия

...
ЦСКА-София приема днес отбора на Арда в среща от 6-ия
Коментари Харесай

ЦСКА-София обръща пълно внимание към първенството

ЦСКА-София приема през днешния ден тима на Арда в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора застават един против различен на “Българска армия” в 18:00 часа в много любопитен конфликт. Домакините към този момент ще съсредоточат всички сили в шампионата, откакто отпаднаха от Лига Европа. “Червените” не крият, че имат огромни упоритости за купата, само че за момента изостават от челото и към този момент нямат право на неточности.

Новакът Арда се трансформира в приятната изненада в шампионата досега. Играчите на Стамен Белчев записаха някои много положителни резултати и до предишния кръг даже нямаха загуба на сметката си. Тогава обаче кърджалийци бяха свалени на земята по много противен метод, като позволиха проваляне с 2:5 от Локомотив (Пловдив). Сега в клуба се надяват бързо да се съвземат от това проваляне, само че гостуването на ЦСКА-София няма да бъде по никакъв начин леко.

Днешният мач ще е по-специален за треньора на гостите Стамен Белчев, за крилото Спас Делев и за вратаря Иван Караджов. Тримата се завръщат на “Българска армия”. Наставникът води ЦСКА в 53 мача от 27 ноември 2016 година до 1 май 2018 година Делев пък игра на “Армията” на два пъти. Първо от 2009 до 2012 година, а по-късно още 14 мача през 2013 година Караджов е младеж на ЦСКА, като пази за клуба от 2007 до 2011 година.

В състава на домакините евентуално ще има известни промени. Спортно-техническия щаб е мощно обезпокоен за формата на нападателя Али Соу. Голмайсторът на “червените” за предишния сезон има единствено едно попадение на сметката си. Той е в серия от тъкмо 400 минути голова суша. Няма да е изненада, в случай че той бъде изваден от състава за сметка на Тони Уот, който да поведе офанзивата.

Другият проблем пред Люпко Петрович си остава отсъствието на Рафаел Енрике, който продължава да лекува травма. Сърбинът евентуално ще пусне в игра Черниаускас на вратата. Пред него в отбрана ще са Турицов, Албентоса, Чорбаджийски и Жеферсон. Бикел и Малинов ще работят в средата на терена, а Евандро и Кери ще бъдат на двете крила. Уот ще води офанзивата, а зад тила му ще го поддържа Фабрини.

В Арда единствения проблем е отсъствието на контузения Петър Христов. Очаква се гостите да излязат в състав Караджов под рамката и Лозев, Крумов, Гаич и Глишич в защита. Бенгюзов и Мартинов ще бъдат опорните полузащитници, а Марчев и Коконов ще работят по крилата. Василев ще води офанзивата, а Ховсепян ще бъде зад тила му като плеймейкър.

efbet Лига, 6 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - АРДА

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Турицов, Албентоса, Чорбаджийски, Жеферсон, Кери, Малинов, Бикел, Евандро, Фабрини, Уот

АРДА: Караджову, Лозев, Крумов, Гаич, Глишич, Мартинов, Бенгюзов, Ховсепян, Марчев, Коконов, Василев

Стадион: “Българска армия”, София
Съдия: Георги Николов
Начало: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 6 кръг, неделя 18 август  ЦСКА-София 18:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР