ЦСКА-София подновява сезона в efbet Лига с гостуване на Витоша

...
ЦСКА-София подновява сезона в efbet Лига с гостуване на Витоша
Коментари Харесай

ЦСКА-София не очаква проблеми в Бистрица

ЦСКА-София възобновява сезона в efbet Лига с посещение на Витоша (Бистрица). Срещата от 25-ия кръг е в 21:00 часа. След дългата пауза " Армейците " се надяват да си тръгнат с лесни три точки от този дуел против един от най-удобните си противници

Двата отбора са се изправяли един против различен тъкмо 5 пъти в елита досега. ЦСКА-София има цялостно предимство в тези мачове с 5 победи и голова разлика от 17:1. Това дава самочувствие на " алените ", че и през днешния ден няма да срещнат компликации и ще прибавят нови три точки в актива си.

Играчите на Милош Крушчич даже се надяват да вземат своето без да влагат прекалено много старания. За тях много по-голям е идващият мач с Ботев (Пловдив) от 1/2-финала за Купата на България. Затова те ще желаят да запазят сили точно за него. От друга страна обаче " Армейците " не желаят да изтърван опцията да изпреварят Левски във краткотрайното класиране, откакто " сините " през вчерашния ден изгубиха с 0:1 от Лудогорец на " Герена ".

В същото време Витоша излиза в този дуел без особени искания. " Тигрите " на процедура са сигурен изпадащ този сезон и остава да играят единствено за достойнството си. Те нямат победа в 16 следващи мача, като ще е същинско знамение тази серия да бъде прекратена тъкмо през днешния ден. Евентуално подценяване от страна на " алените " обаче може и да им даде някакъв късмет да измъкнат нещо от този конфликт.

Домакините евентуално ще започват мача с Кацарев под рамката и пред него Дяков, Зюмбулев, Бонев и Дичовски. Кочилов и Амзин ще са опорните полузащитници, а Маламов и Кабов ще стартират на крилата. Атаката ще води Садула, а зад тила му ще го поддържа Гъргоров.

ЦСКА-София пък се чака да бъде в състав Бусато на вратата и в отбрана Турицов, Антов, Занев и Мазику. Малинов и Пинто ще работят в средата на терена, а Белтраме ще бъде в ролята на плеймейкър. Сой ще води офанзивата, а от крилата с топки ще го зареждат Евандро и Кери.

efbet Лига, 25 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВИТОША: Кацарев, Дяков, Зюмбулев, Бонев, Дилчовски, Кочилов, Амзин, Маламов, Гъргоров, Кабов, Садула

ЦСКА: Бусато, Турицов, Антов, Занев, Мазику, Пинто, Малинов, Кери, Белтраме, Евандро, Соу

Стадион: " Витоша ", Бистрица
Съдия: Радослав Гидженов
Начало: 21:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР