ЦСКА-София има нов треньор - Нестор Ел Маестро е уволнен

...
ЦСКА-София има нов треньор - Нестор Ел Маестро е уволнен
Коментари Харесай

ЦСКА-София уволни Ел Маестро. Стамен Белчев поема отбора

ЦСКА-София има нов треньор - Нестор Ел Маестро е уволнен дружно с двама от помощниците му, а отборът поема познато име - Стамен Белчев. 

Това оповестява клубът. Във вторник от 10 часа на националния стадион " Васил Левски " Белчев ще даде конференция. Негов асистент ще бъде Анатоли Нанков, а треньор на вратарите остава Стоян Колев.

В петък ЦСКА-София загуби от " Пирин " посред столицата, откакто дни по-рано разочарова вкъщи и против " Локомотив " (Пловдив). Между двете провали съкруши " Левски ", само че това очевидно не е било задоволително на управлението на клуба да остави отпред Ел Маестро.

Дебютът на Белчев ще е в сряда против " Ботев " (Пловдив) в първи полуфинал за Купата. Това е и единственият трофей, който " алените " могат да завоюват този сезон. " Лудогорец " е надалеч напред в Първа лига, като кръг преди края на първата фаза ЦСКА-София изостава и от " Черно море ".

Очертава се тимът да приключи шампионата с трети старши треньор. Започна Саша Илич, наследи го Ел Маестро, а от на следващия ден третия си интервал стартира Стамен Белчев.
Информацията на ЦСКА-София
" След незадоволителните резултати в последните мачове управлението на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.

Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме триумф в бъдещите инициативи!

На тяхно място отпред на отбора застава Стамен Белчев с асистент някогашният състезател на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият пазач на „ армейците “ Стоян Колев резервира позицията си треньор на вратарите. Анализатор на отбора ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си отпред на първия тим, Стамен Белчев ще даде конференция на 16.04.24 година от 10:00 ч. на националния стадион “Васил Левски ”. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР