ЦСКА - София и Левски се изправят един срещу друг

...
ЦСКА - София и Левски се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Поредна крачка за ЦСКА - София към голямата цел или Левски ще продължи възходящата линия и след Мъри

ЦСКА - София и Левски се изправят един против различен в дербито на 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на Националния стадион " Васил Левски " е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Никола Попов.

Двата тима влизат в срещата надлежно от първа и четвърта позиция в класирането, само че с разлика от 19 точки между тях. Победа в сходен конфликт постоянно значи повече от просто три извоювани точки.

Залогът при " алените " е по-голям, защото отборът на Саша Илич преследва шампионската купа и за първи път от доста години е покрай огромната цел. Пътят до трофея обаче е сложен и минава през наложителен триумф над безконечния противник.

До момента ЦСКА - София съумява да резервира преднината си пред втория Лудогорец, който още веднъж притисна и се залепи зад столичния тим в таблицата. Това би трябвало в допълнение да стимулира символичните домакините да дадат всичко от себе си през днешния ден.

В Левски обстановката е по-сложна, откакто преди седмица Станимир Стоилов напусна поста на старши треньор, ясно изразявайки своето противоречие с ръководството на клуба. Елин Топузаков зае неговата позиция и най-малко до края на сезона той ще води " сините ".

Стоилов остави добре построен тим с качествени състезатели, а това го потвърждават и резултатите на отбора напоследък. Левски е в серия от четири следващи турнирни победи, които върнаха " сините " на четвъртото място.
 Легенда на Левски: Треньор, който обича тима, не може да направи това преди мач с ЦСКА Легенда на Левски: Треньор, който обича тима, не може да направи това преди мач с ЦСКА
Днес сили ще премерят двата отбора с най-хубавите отбрани в efbet Лига. ЦСКА - София е позволил 13 гола през актуалната акция, а Левски - 12. Именно представянето в задни позиции може да се окаже ключът към триумфа през днешния ден на стадион " Васил Левски ".
25  Левски - ЦСКА - София II
" Червените " не съумяват да убедят с добра игра в последните си мачове, само че позитивните резултати са налице и това е най-важното за почитателите, които се надяват тази година хегемонията на Лудогорец най-сетне да бъде прекратена. 

Саша Илич има и спомагателен тласък за победа, откакто загуби първото си дерби против Левски по-рано през сезона с 0:2. Сръбският експерт ще желае да се реваншира пред почитателите и неговият тим още веднъж да поведе с 4 точки на върха.
 Топузаков: Няма напрежение при мен, невероятно е да вляза в ролята на Станимир Стоилов Топузаков: Няма напрежение при мен, невероятно е да вляза в ролята на Станимир Стоилов
Топузаков съобщи, че е спокоен преди значимия конфликт, макар че има някои кадрови проблеми в своя състав. Наставникът на " сините " няма да може да разчита на контузените Кристиан Димитров и Илиян Стефанов, а под въпрос до последно ще бъде бранителят Хосе Кордоба. 

ЦСКА - София няма проблеми с контузени или осъдени играчи за срещата.

ЦСКА - СОФИЯ - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

ЦСКА - СОФИЯ: 

ЛЕВСКИ:

НАЧАЛО: 17:30 часа 
СТАДИОН: " Васил Левски ", София
СЪДИЯ: Никола Попов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР