ЦСКА-София допусна трета загуба в четвъртия си мач от група

...
ЦСКА-София допусна трета загуба в четвъртия си мач от група
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" загуби в Украйна шансовете си в Европа

" ЦСКА-София " позволи трета загуба в четвъртия си мач от група С на шампионата Лига на конференцията и по този начин на процедура се елементарни с опцията да се класира за елиминационната фаза. След провалянето с 0:2 при гостуването против " Зоря " (Луганск)  " алените " останаха само с една извоювана точка и са на последно място в класирането.

Мачът на тактическо надхитряне сред треньорите Стойчо Младенов ( " ЦСКА-София " ) и Виктор Скрипник ( " Зоря " ) не бе пъстър с доста положения или забавни моменти. До почивката двата отбора направиха по един по-сериозен пропуск - Греъм Кери от " алените " не улучи вратата в 11-ата мин., а шут на Денис Фаворов в 24-ата бе избавен от вратаря на българския отбор Густаво Бусато.

След почивката играта се отвори малко повече. В 66-ата мин. голмайсторът на " ЦСКА-София " означи гол, само че той беше анулиран поради засада. В 84-ата мин. французинът Йоан Баи пропиля най-чистото състояние за гостите, откакто излезе самичък против вратаря на " Зоря "  Дмитро Мацапура, само че стреля край левия станичен дирек.

В 87-ата мин. финландският национал на " ЦСКА-София " Томас Лам направи груба неточност и допусна Шахаб Захеди да му открадне топката край тъчлинията. След това иранецът напредна с топката и откри резултата - 1:0. Играчите на българския отбор се втурнаха да търсят равнене и напълно се оголиха. " Зоря " се възползва и направи бърза контраофанзива в даденото от рефера продължение, при която другият иранец в отбора - Аллаху Сайядманеш, удвои и донесе втората победа за украинския отбор над " ЦСКА-София " в границите на две седмици.

" Чувствам се все едно съм ограбен. Мисля, че през съвсем цялото време доминирахме на терена. Имахме обстановки, с по-голяма централизация можеше да отбележим и да решим мача в наша изгода. Винаги съм твърдял, че футбол се играе с мозък. В такива моменти се вижда, че имаме потребност от класа, която да взема решение обстановките. При малко по-голяма класа или централизация можеше да се поздравим с успеха. И в двата мача ни излъгаха. Когато целия тим е вътре в наказателното поле, да дадем опция да ни откраднат топката - това е липса на централизация. Искахме в днешния мач да играем по-рационално. Естествено упражнявахме все по-голям напън в края на мача. Последното допиране постоянно беше неверното. С победи можем да излезем от тази обстановка. Тук към този момент ще забележим волевите качества на играчите ", разяснява Стойчо Младенов след мача.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР