ЦСКА се подсили с още един нападател. Става въпрос за

...
ЦСКА се подсили с още един нападател. Става въпрос за
Коментари Харесай

И Дауда Бамба парафира с ЦСКА

ЦСКА се укрепи с още един нападател. Става въпрос за котдивоареца Дауда Бамба, който пристигна в клуба още преди месец. Парафирането на договора му обаче се забави поради медицински проблеми - на Бамба бе открит проблем в коляното и той бе подложен на медикаментозно лекуване. Резултатите след интервенцията са положителни и по този начин нападателят си обезпечи контракт, като идва по експлицитното гледище на треньора Саша Илич.

" Дауда Бамба през днешния ден подписа своя контракт с клуба и ще бъде разполагаем за идващите дуели на алените във всички шампионати. През последните седмици 27-годишният стрелец тренира наедно с тима въз основата в Панчарево, като през това време той мина сполучливо обстойни медицински прегледи. Старши треньорът Саша Илич е останал удовлетворен от изявите му и пожела да го притегли в армейските редици.

През последната година той играеше за тима на Алтай в турската Суперлига, където записа 32 мача и 7 попадения.
Бамба може да работи както на върха на офанзивата, по този начин и по двата фланга. Притежава и норвежки паспорт, защото фамилията му се мести в скандинавската страна, когато е бил дете. Именно там минава и по-голямата част от кариерата му. Носил е екипите на Конгсвингер, Кристиансунд и Бран, който вади 800 хиляди евро за подписа му през 2018-а. За отбора от Берген записва до лятото на 2021-а година общо 76 турнирни дуела, в които отбелязва 27 попадения ", осведомиха от ЦСКА.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР