ЦСКА работи усилено по зимната си селекция. Халф на Дармщад,

...
ЦСКА работи усилено по зимната си селекция. Халф на Дармщад,
Коментари Харесай

ЦСКА с интерес към играч от Бундеслигата

ЦСКА работи интензивно по зимната си селекция. Халф на Дармщад, който е финален в Бундеслигата, е в проектите на армейците за укрепване след Нова година, написа " 24 часа ".

Червените желаят да привлекат отбранителен полузащитник, който да реши проблемите им в средата на терена. Сред играчите в немския отбор с изтичащи контракти в края на сезона е 29-годишният Фабиан Шнелхард.

В този тим играе и 34-годишният Клаус Джазула, брат на някогашния състезател на Литекс Юрген Джазула, който сега е и негов управител. В отбора е и спряганият за нов национал на България - Фабиан Нюрнбергер, който също работи като отбранителен халф. Неговият договор изтича през лятото на 2026 година и сега е оценен на над 2 милиона евро.

Сега треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага в средата на терена с Амос Юга, който напълно влиза в ролята на отбранителен халф. Като подобен може да работи и Марселино Кареасо, само че венецуелецът е по-полезен в по-офанзивна роля.

Сръбският експерт е употребявал още в тази зона Емануел Шакич и Тибо Вион. Първият пристигна с подобен профил на " Армията " през септември, само че Ел Маестро залагаше на него най-вече като краен бранител.

Според " Тема Спорт " ЦСКА ще притегли и централен бранител през зимата, като се търси и укрепване в лявата зона на защитата. 
 Гицов: ЦСКА е моята детска обич, желая да бъда треньор в австрийската Бундеслига
Гицов: ЦСКА е моята детска обич, желая да бъда треньор в австрийската Бундеслига

Александър Гицов с любопитно интервю
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР