ЦСКА публикува на официалния си сайт декларация, с която нарече

...
ЦСКА публикува на официалния си сайт декларация, с която нарече
Коментари Харесай

Куриоз: ЦСКА опроверга думи на един от собствениците си

ЦСКА разгласява на формалния си уебсайт декларация, с която назова новината за отдръпването на един от съсобствениците на клуба "fake " (фалшива). Съобщението се появява часове, откакто самият Юлиян Инджов удостовери за овакантяване пред Sportal.bg.

Ако сътрудниците са цитирали правилно предприемача, той споделя: "Да, считам да трансферира акциите си в ЦСКА на Гриша Ганчев. Няма съответна причина ".

Декларацията на ЦСКА в отговор на новината звучи по този начин:

"След следващите "fake " вести в медийното пространство сме длъжни да уведомим всички наши почитатели, както и спортната общност, че в клуба ни няма никакви разтърсвания в връзките сред притежателите Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, прекачване на акции и дялово присъединяване сред тях, отдръпване от поетите задължения и партньорство и каквито и да било процеси, които ще попречат на ЦСКА да продължи да върви самоуверено по пътя на възраждането и завръщането си на върха.

На дневен ред в този момент ни предстоят значими спортни борби - за Купата и шампионата. Всичко останало върви по проект и сходни спекулации няма да ни спрат да реализираме задачите си! ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР