ЦСКА продължава с гръмката си лятна селекция. След като привлече

...
ЦСКА продължава с гръмката си лятна селекция. След като привлече
Коментари Харесай

ЦСКА с нов сериозен трансфер: Привлече защитник от Колумбия

ЦСКА продължава с гръмката си лятна селекция. След като притегли нападателите Матиас Фаетон и Майкъл Естрада, в този момент „ алените “ реализираха нов входящ трансфер. Става дума за бранителя на Америка де Кали - Браян Кордоба, оповестиха от колумбийския клуб, част от който бе 23-годишният футболист в последната половин година, за който изигра 23 мача.

„ След реализиране на дефинитивно съглашение за трансфер, Браян Кордоба е нов състезател за ФК ЦСКА от България. Пожелаваме му доста триумфи в това европейско преживяване “, написаха в обществените мрежи от Америка де Кали.

До момента от „ алените “ не са оповестили публично присъединението на Кордоба, само че журналистът Пепе Сиера, който пръв оповести за договарянията сред двата клуба, твърди, че 23-годишният състезател ще дойде чартърен на стадион „ Българска войска “ с алтернатива да бъде изплатен.

Ако ЦСКА реши да притегли за непрекъснато колумбиеца, то в контракта му има уговорка, съгласно която Америка де Кали ще би трябвало да получи 50% от сумата на възможен идващ трансфер на Кордоба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР