ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София в

...
ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София в
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу Ботев в първи полуфинал за Купата

ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София в първа среща от полуфиналите на шампионата за националната Купа. " Армейците " са любимци, само че не беше от дълго време времето, когато " канарчетата " шокираха своя конкурент точно в тази фаза на надпреварата. Пловдивчани ще опитат да реализират добър резултат за реванша в града под тепетата.

ЦСКА е с нов треньор в лицето на Стамен Белчев. Той размени на поста провалилия се Нестор Ел Маестро. Чашата на управлението преля, когато сърбинът падна от Пирин (1:2) в София. Това бе исторически триумф за " орлетата ", които за досега в никакъв случай до в този момент не си бяха тръгвали с 3 точки при визитата си на ЦСКА.
 Бивш състезател на Лудогорец може да стане състезателен шеф на ЦСКА
Бивш състезател на Лудогорец може да стане състезателен шеф на ЦСКА

" Червените " договарят със своя младеж за управителна позиция в клуба

Стамен Белчев евентуално ще направи някоя друга смяна в състава, само че нищо грандиозно. Всички са в предстояща експертът, който до скоро водеше дубъла на ЦСКА, да даде късмет за изява на някое от младите момчета. Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски са с най-големи шансове, защото от много време упражняват с първия тим, само че момента не се разчиташе на тях от към този момент някогашния треньор. Сега ще е любопитно дали Белчев ще реши да заложи на някой от тях.

В лагера на Ботев най-неприятното нещо е травмата на Георги Николов. Нападателят на Ботев е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи интервенция в околните дни. До момента през сезона Николов води с голмайсторската листа в шампионата с 12 попадения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР