ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София от

...
ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София от
Коментари Харесай

Ботев Пд ще се опита да шокира разклатения ЦСКА за Купата

ЦСКА приема Ботев Пловдив на Националния стадион в София от 19:00 часа в първа среща от полуфиналите на шампионата за националната Купа. " Армейците " са любимци, само че не беше от дълго време времето, когато " канарчетата " шокираха своя конкурент точно в тази фаза на надпреварата. Пловдивчани ще опитат да реализират добър резултат за реванша в града под тепетата.


ЦСКА е с нов треньор в лицето на Стамен Белчев. Той размени на поста провалилия се Нестор Ел Маестро. Чашата на управлението преля, когато сърбинът падна от Пирин (1:2) в София. Това бе исторически триумф за " орлетата ", които в никакъв случай до момента не си бяха тръгвали с 3 точки при визитата си на ЦСКА.

Стамен Белчев евентуално ще направи някоя и друга смяна в състава, само че нищо грандиозно. Всички са в очакване експертът, който до скоро водеше дубъла на ЦСКА, да даде късмет за изява на някое от младите момчета. Илиян Антонов и Георги Чорбаджийски са с най-големи шансове, защото от много време упражняват с първия тим, само че момента не се разчиташе на тях от към този момент някогашния треньор. Сега ще е любопитно дали Белчев ще реши да заложи на някой от тях.

Иначе Мартин Стойчев претърпя сполучлива интервенция, което значи, че сезонът за него завърши. Все още не е ясно в какво положение са други двама българи - Иван Турицов и Християн Петров. За първия се приказва, че не играе, защото отхвърля да преподпише нов контракт, само че това на този стадий е непотвърдена информация.

В лагера на Ботев най-неприятното нещо е травмата на Георги Николов. Нападателят на Ботев е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи интервенция в околните дни. До момента през сезона Николов води в голмайсторската листа на шампионата с 12 попадения.

Един от главните футболисти на отбора от Пловдив - Антоан Конте, е пред завръщане в игра. Стълбът в " жълто-черната " защита към този момент тренира наедно със своите съотборници. В същото време Янис Карабельов тренира с шина на ръката и до последно ще е под въпрос за борбата с " алените ".

До огромна степен достигането до край ще значи и че Душан Керкез ще се приближи до нов контракт с клуба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР