ЦСКА подписа с централния бранител Александър Барт. Французинът, който има

...
ЦСКА подписа с централния бранител Александър Барт. Французинът, който има
Коментари Харесай

ЦСКА взе четирикратен шампион с "Лудогорец", който "иска да е част от нещо голямо"

ЦСКА подписа с централния защитник Александър Барт. Французинът, който има шест трофеи в България - две с " Литекс " и четири с " Лудогорец ", съобщи, че е приел, тъй като желае да е част от нещо огромно.

" Чувството е ужасно. Познавам доста добре тима на ЦСКА от престоя ми преди време в България и в този момент, като ми се обадиха, даже не се замислих. Разбрахме се за пет минути. За мен е голяма чест да играя за най-големия тим в България. Отбор с огромна история, тим с невероятна аудитория, тим с огромни цели ", сподели бранителят, представен от уеб страницата на алените.

" Сигурен съм, че следва нещо огромно и желая да съм част от него. Още повече, че познавам и притежателите и знам, че това са хора, които знаят по какъв начин се става първенец. "

Барт прибавя, че следи от близко представянето на ЦСКА и че вижда огромен капацитет. " Още през лятото, когато играхме контрола с ЦСКА, до момента в който бях футболист на " Университатя " (Крайова), видях класата на отбора и доста ми хареса методът, по който играчите стояха на терена. Сигурен съм, че можем да станем първенци и съм подготвен до оказа помощ на тима. Аз съм доста упорит човек и в никакъв случай не се помирявам с друго, с изключение на първото място ".

Французинът разгласи, че се усеща доста добре в България, че брачната половинка му е българка и също така знае български, което му оказва помощ. " В тима имам доста другари и съм сигурен, че бързо ще се приспособявам ", сподели Барт.

Французинът идва от румънския " Университатя " (Крайова), като сумата по транфера и продължителността на контракта на 31-годишния футболист с алените не се загатват.

Барт е най-титулуваният задграничен футболист, играл в България, като има 12 трофея, показват от ЦСКА. След раздялата си с " Лудогорец " през 2015 година мина в швейцарския " Грасхопърс ".

Преди ден ЦСКА се раздели с полузащитника Давид Симао и притегли камерунеца с френски паспорт Раул Лое.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР