ЦСКА отписа титлата и този сезон. Новият треньор Стамен Белчев

...
ЦСКА отписа титлата и този сезон. Новият треньор Стамен Белчев
Коментари Харесай

ЦСКА отписа титлата

ЦСКА отписа купата и този сезон. Новият треньор Стамен Белчев призна, че армейците мъчно ще преборят Лудогорец. Шест кръга преди края " орлите " водят с 11 т. пред втория Черно море, а " алените " са на точка зад " моряците ".
Спецът разгласи като цел продобиване на Купата на България и влизане в групите на Лига Европа. Столичани одобряват довечера Ботев Пд в първи 1/2-финал.
" Имам концепция за някои неща, които би трябвало да се трансформират. Знам с какво се понечвам и разполагам. Разликата от Лудогорец е огромна в действителност, излизаме всеки мач за победа, най-после ще вършим сметките. Купата е действителната цел и да играем в Лига Европа. За шампионската купа сега много мъчно ще се случат нещата ", разгласи Белчев на представянето си за треньор на " армейците ". Той пое кормилото за трети път, като в този момент размени Нестор Ел Маестро.
" Много промени няма да бъдат потребни. Надявам се да извлека максимума от положението на футболистите и ще употребявам тези, които се намират в най-хубава форма. Не разполагаме с доста крила и не можем да вземем сега. Казах на играчите, че имаме девет " финала " до края. Ще разгадавам на всички. Резултатите усилват контракта, те го и понижават.
Ако има резултати и положителни игри, управлението ще реши дали ще продължа да работя. Не желая да мисля напред, с моя щаб да бъдем оптимално потребни за ЦСКА. В неделя ми се обадиха, бях се прибрал в Хасково, незабавно потеглих, срещнах се с Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Аз предложих Анатоли Нанков, познаваме се добре ", сподели Белчев.
" За късото време, което имаме, ще се опитаме да променим метода на игра, стила. Надявам се да успеем, въпреки че желаеме доста неща да подобрим ", разгласи Нанков. В щаба на Белчев влизат още Стоян Колев (треньор на вратарите), Кирил Динчев (кондиционен) и Християн Христов (анализатор).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР