ЦСКА още не е решил какво да прави с фланговия

...
ЦСКА още не е решил какво да прави с фланговия
Коментари Харесай

В ЦСКА умуват за бъдещето на бразилец

ЦСКА още не е решил какво да прави с фланговия нападател Маурисио Гарсес. Ръководството на „ алените “ към момента умува дали да задейства откупната уговорка на 25-годишния бразилец, който сега играе чартърен на стадион „ Българска войска “ от втородивизионния бразилски Бруске до лятото на идната година.

Гарсес дойде в Борисовата градина този януари за интервал от 18 месеца, а за тома ЦСКА ще заплати 200 хиляди $. Това разгласи на специфична конференция Андре Резини, състезателен шеф на Бруске, който тази есен приключи на 18-а позиция в Серия Б и изпадна, като напролет ще се подвизава в третото равнище на бразилския футбол.

В съглашението сред двата клуба са заложени три периода, в които „ алените “ могат да изплатят крилото. Столичани не се възползва от първия, който бе през лятото, тъй като „ алените “ трябваше да дадат 550 хиляди $, с цел да го притегли за непрекъснато. През идния зимен трансферен прозорец откупната уговорка ще бъде по-висока - 600 хиляди $, а последната опция на ЦСКА да вземе Гарсес ще бъде през юни 2023-а година, когато изтича наема му, тогава против 650 000 хиляди $.

Трябва да се означи обаче, че даже да го закупи за непрекъснато, „ алените “ ще имат единствено 80% % от правата на футболиста, а останалите 20 ще останат на Бруске. До този миг Гарсес е записал 33 мача за ЦСКА във всички шампионати, в които е отбелязала осем попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР