ЦСКА има наглед лека задача в следващия си шампионатен мач

...
ЦСКА има наглед лека задача в следващия си шампионатен мач
Коментари Харесай

ЦСКА не допуска голове срещу отбори, водени от треньори с червено ДНК

ЦСКА има привидно лека задача в идващия си турнирен мач - аудиенция на последния във краткотрайното класиране - Етър. Начело на " виолетовите " от два кръга насам пък е някогашният халф на " алените " - Светослав Петров. Това ще е пети мач за ЦСКА от началото на сезона, в който треньорът на противника е с " алено " ДНК, написа " Мач Телеграф ".

В тази численост не включваме Иво Тренчев, който с изключение на на ЦСКА, е бил футболист и на Левски и може да се одобри за равноотдалечен и равноприближен и до двата гранда.

Извън него отборът, воден от Нестор Ел Маестро се срещна дотук с четирима " червени " треньори - Любослав Пенев, Даниел Моралес, Александър Томаш и Александър Тунчев. Първите двама с изключение на някогашни играчи, са и някогашни треньори на ЦСКА. Статистиката демонстрира, че дотук " алените " нямат позволен гол от тези противници, само че пък изгубиха четири точки от две нулеви равенства.

Едното беше в първия кръг, когато треньор на ЦСКА към момента беше Саша Илич. С него " алените " не съумяха да победят Хебър на Любо Пенев в Пазарджик.

След това към този момент с Нестор Ел Маестро те удариха различен собствен някогашен ментор - Даниел Моралес, като завоюваха във Враца над неговия Ботев с 2:0. Най-категорично бе надигран Александър Томаш. Воденият от него Локо (Пд) посрещна в качеството си на водач ЦСКА на " Лаута ". " Червените " обаче бяха безапелационни най-много като игра, а като резултат завоюваха с 2:0.

Преди дни пък Александър Тунчев спря " алените " като неговият Арда си потегли с точка от " Българска войска ", а дуелът сред двата тима приключи 0:0. Сега наред е конфликтът против Светослав Петров. През предишния сезон " алените " имаха една среща с него и мъчно го победиха с 1:0. Тогава той бе отпред на Септември, а победния си гол ЦСКА вкара, откакто не върна топката на противника, който я беше извадил в тъч, с цел да се окаже помощ на контузен състезател.
 Тоби Хайнц получава отмора против Етър?
Тоби Хайнц получава отмора против Етър?

Не се намира в оптимална физическа форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР