ЦСКА готви любопитен и изненадващ трансфер, твърдят медиите в Египет,

...
ЦСКА готви любопитен и изненадващ трансфер, твърдят медиите в Египет,
Коментари Харесай

ЦСКА вади голяма сума за трансфер на 17-годишен

ЦСКА готви любопитен и неочакван трансфер, настояват медиите в Египет, представени в днешния брой на вестник „ Мач Телеграф “. 

Според тях " алените " договарят с втородивизионния локален клуб Ел Ентаг Ел Харби за 17-годишния гений Мидо Амр. Той играе ката атакуващ халф и се води за един от най-големите гении в африканската страна.

" ЦСКА, който има 31 трофеи на България, си е харесал Мидо Амр още от интервала на футболиста в юношите на испанския клуб Леганес. Точно тогава той е получи позвъняване от скаути на ЦСКА. За българския клуб е същинска изненада, че в последна сметка Амр, който е младежки национал на Египет, подписва с Ел Ентаг Ел Харби. Това кара управлението на ЦСКА да стартира преписка с клуба от втора дивизия. Контактът е от предишния септември, а делегация на българите пристигна да се срещне с генерал-майор Ашраф Амер, който е президент на Ел Ентаг Ел Харби ", пишат медиите в Египет.

Според тях от ЦСКА предлага впечатляващата сума от 350 000 $ за 17-годишния халф, а клубът му сега се пробва да измъкне с изключение на парите и % от бъдеща продажба на гения.

Уточнява се, че към Мидо Амр има интерес и от страна на грандовете в Египет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР