ЦСКА е в напреднали преговори с флангови футболист от португалското

...
ЦСКА е в напреднали преговори с флангови футболист от португалското
Коментари Харесай

Стойчо Младенов търси крило от португалския елит

ЦСКА е в напреднали договаряния с флангови футболист от португалското състезание, оповестява " Тема Спорт ". Развитие по договорката се чака да има при започване на годината, като играчът е поискан персонално от треньора Стойчо Младенов, който има солидни контакти на Иберийския полуостров. Договорът на крилото изтича в края на сезона, като от " Армията " ще опитат да се възползват от обстановката и да го привлекат против алегорична трансферна сума.
 ЦСКА и Левски с интерес към Ивелин Попов
ЦСКА и Левски с интерес към Ивелин Попов

Двата столични гранда се интересуват от някогашния капитан на националния тим

При отрицателен отговор от страна на набелязания футболист в Борисовата градина имат подготвени разновидности с други португалоговорящи играчи. Както е известно Стойчо Младенов умее да намира качествени попълнения от Югозападна Европа, като още при първия му престой отпред на ЦСКА една от звездите на отбора бе крилото Жоао Брито. Дори и последния път, в който Екзекутора на Ливърпул води армейците, той съумя да откри първокласен флангови състезател от Португалия, макар големите финансови усложнения, които клубът изпитваше - предишния през младежките обединения на Ливърпул Тони Силва.

ЦСКА сигурно ще опита да притегли външен полузащитник по време на зимната пауза, защото сега за две позиции се борят едвам трима футболисти. Освен, че ще опитат да си обезпечат крило на " Армията " са насочили напъните си към изобретателен халф и краен бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР