ЦСКА 1948 започва пролетния дял от шампионата с домакинство на

...
ЦСКА 1948 започва пролетния дял от шампионата с домакинство на
Коментари Харесай

Хебър ще опита да подхлъзне ЦСКА 1948 и Тодор Янчев

ЦСКА 1948 стартира пролетния дял от шампионата с домакинство на борещия се за оцеляване Хебър. Двубоят сред столичани и пазарджиклии е от 12:30 часа на стадион „ Васил Левски “ в столицата, като ще може да бъде следен в ефира на DIEMA SPORT.

На Gong.bg също ще проследим най-атрактивното от конфликта.

Позициите на двата отбора в класирането са диаметрално противоположни. „ Червените “ са на трета позиция, до момента в който „ гробарите “ са предпоследни.

Отборът на Тодор Янчев трябваше да семейства в Бистрица, само че поради повреда на тамошното оборудване, срещата бе преместена от БФС на Националния стадион.

„ Червените “ изпратиха подготовка със страхотни резултати, в която записаха куп победи. Тимът претърпя прочут трус при започване на зимата, когато се раздели със своя ментор Любослав Пенев. На неговото място застана дългогодишният капитан на ЦСКА – Тодор Янчев.

Новакът Хебър изпрати много слаба есен, след която събра едвам 12 пункта. Единственият отбор с по-малко е Спартак Варна – с 8. Наставникът на пазарджиклии Владимир Манчев на няколко пъти съобщи, че чака съставът му да има друг образ през втория дял.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР