ЦСКА 1948 ще играе на исторически първи финал в турнира

...
ЦСКА 1948 ще играе на исторически първи финал в турнира
Коментари Харесай

Чочев изстреля ЦСКА 1948 към исторически финал

ЦСКА 1948 ще играе на исторически първи край в шампионата за Купата на България. Клубът доближи за първи път в историята си до борбата за трофея, откакто в профил Локомотив (София) на полуфинал.

Първият финалист в конкуренцията бе избран трагично в борба сред два столични тима и след продължения в реванша.

След триумф с 3:2 като посетител в първата среща, ЦСКА 1948 посрещна „ железничарите “ като любимец на стадиона в Бистрица. Срещата обаче стартира напълно в друга посока – Локо поведе с две попадения до 18-ата минута.

 Снимка: БГНЕС

Малембана откри още в деветата минута със ужасно попадение от статично състояние. Той стреля непосредствено по посока вратата на Наумов, топката се отклони от страничния дирек и в допълнение затрудни за вратаря – 0:1.

Натискът на Локомотив продължи и Рапосо вкара втори гол във вратата на ЦСКА 1948. В 18-ата минута португалецът се възползва от безредие в наказателното поле на домакините и мигновено стреля към вратата и след рикошет топката се озова още веднъж в мрежата зад Наумов.

 Снимка: БГНЕС

В воин за ЦСКА 1948 още веднъж се трансформира Ивайло Чочев. Голмайсторът на Първа лита понижи, откакто извърши тъкмо дузпа. Тя бе отсъдена в 25-ата минута за игра с ръка на Диас.

До края на постоянното време домакините бяха по-активният тим, и даже гредата им попречи да изравнят в границите на 90-те минути. Срещата обаче отиде в продължения, където още веднъж Чочев бе прецизен в 117-ата минута. Нападателят засече с глава центриране.

 Снимка: БГНЕС

В даденото от рефера триминутно продължение гостите останаха с човек по-малко. Матеус извърши нарушаване против Русев и надлежно получи втори жълт картон.

На 24 май на Националния стадион „ Васил Левски “ ЦСКА 1948 ще се изправи против един всред Лудогорец и Черно море, които ще дефинират през днешния ден втория финалист.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР