ЦСКА 1948 постигна първа победа като гост в елитното футболно

...
ЦСКА 1948 постигна първа победа като гост в елитното футболно
Коментари Харесай

Гол №245 на Камбуров доближи "ЦСКА 1948" на точка от шампиона

" ЦСКА 1948 " реализира първа победа като посетител в елитното футболно състезание на България. Дебютантът в Ефбет лига надигра " Черно море " с 2:1 във Варна в първия мач от XI кръг, игран пред празните трибуни на ст. " Тича " поради затегнатите противоепидемични ограничения.

Домакините откриха резултата в 21-вата мин. с попадение на лидера в голмайсторската листа Матиас Курьор, който с глава вкара за 12-и път от началото на сезона. Гостите от София обаче стигнаха до цялостен поврат с голове на възобновения национал Галин Иванов в 29-ата мин. и на вездесъщия деец Мартин Камбуров в 63-тата мин. от дузпа.

За 40-годишния централен нападател попадението беше под №245 в елита и той се приближи единствено на 8 гола от рекордьора Петър Жеков (253). За " ЦСКА 1948 " пък триумфът беше втори следващ и четвърти в последните пет мача. Тимът на мениджъра Красимир Балъков събра 19 т. и излезе краткотрайно на 3-то място в, единствено на точка за първенеца " Лудогорец ", който обаче е с два мача по-малко. Лидер е " Локомотив " (Пд) с 22 т. и мач по-малко.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР