Цонга получи уайлд-кард за Мастъра в ПарижЖо-Вилфрид Цонга получи уайл-кард

...
Цонга получи уайлд-кард за Мастъра в ПарижЖо-Вилфрид Цонга получи уайл-кард
Коментари Харесай

Цонга получи уайлд-кард за Мастъра в Париж

Цонга получи уайлд-кард за Мастъра в Париж
Жо-Вилфрид Цонга получи уайл-кард за идния Мастърс в Париж. Надпреварата във френската столица е последната за сезона при мъжете преди финалите в Лондон, които ще ще се проведат сред 11-18 ноември.

33-годишният тенисист е повторен финалист в зала,,Берси “, като печели първата си купа от Мастърс 1000 през 2008 година на финала против Давид Налбандиян в три сета. През 2011 французинът още веднъж доближава до разногласието за трофея на домашната сцена, само че губи от Роджър Федерер.

През този сезон Цонга не игра на три от шампионатите на Големия шлем, като претърпя интервенция на лявото коляно през април. Месец по-късно той изпадна от първите 50 за първи път след октомври 2007 година. Освен него още двама локални представители получиха повиквателна за шампионата във френската столица. Това са Пиер-Юг Ербер и Юго Умбер.

Надпреварата в Париж стартира на 29 октомври, а жребият за главната скица ще се тегли в петък. Настоящият първенец е американецът Джак Сок, който в миналогодишния край победи сърбина Филип Крайнович. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР