Циципас: В София съм, за да спечеля турнира"Дошъл съм тук

...
Циципас: В София съм, за да спечеля турнира"Дошъл съм тук
Коментари Харесай

Циципас: В София съм, за да спечеля турнира

Циципас: В София съм, с цел да печеля шампионата
"Дошъл съм тук да печеля шампионата, не играя шампионати, с цел да стигна до втория кръг или до четвъртфиналите", съобщи новата звезда на международния тенис Стефанос Циципас, който на следващия ден ще стартира присъединяване си на София Оупън с мач против германеца Ян-Ленард Щруф, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Страхотно е да съм в София, това е вторият ми път тук. Този път е по-приятно, тъй като предният път валеше сняг и беше студено. Сега обаче е ужасно. Наслаждавам се на престоя си тук - хотелът е страховит, организацията е прелестна. Хората като че ли се радват, че съм тук и аз доста се веселя на тяхната поддръжка. Нямах доста отмора, тъй като стигнат напред на Аустрелиън Оупън, имах може би 4-5 дни отмора и по-късно възобнових тренировки. Ако би трябвало да съм почтен, не съм възобновен изцяло от последния шампионат, само че знам, че с моята воля и увереност ще имам късмет да се показва добре тук. Обичам да влизам в шампионатите без огромни упования и в случай че нещата се получат, ще бъде страхотно", разяснява пред медиите Циципас.

Той показа какво е било чувството да победи легендата Роджър Федерер на Аустрелиън Оупън предишния месец. "Чувството бе необикновено, като че ли една моя фантазия се сбъдна, откакто осъществих мачбола. Имах възприятието, че главата ми ще експлодира. Това бе един вълшебен миг, който в никакъв случай няма да не помни. Да победиш своя кумир е особено. Моят кумир се трансформира в мой противник, което е нещо хубаво. Сигурен съм, че идващия път, когато се срещнем, ще бъде друго, тъй като той ще знае какво да чака и ще бъде квалифициран. За такива моменти играя тенис", сподели гръцкият тенисист.

"Дошъл съм тук да печеля шампионата, не играя шампионати, с цел да стигна до втория кръг или до четвъртфиналите", приключи вторият подложен в София. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР